2008-10-20 23:01:00• hírek • Szatmar.ro

Egyre nagyobb bajban a Beszterce

A besztercei csapat ezúttal hazai pályán szenvedett vereséget az Urziceni-től.

A Besztercei Gloria európai-kupát érő helyekről álmodva vágott neki a szezonnak, ám a hetek óta tartó nyeretlenségi sorozat következtében a csapat már a bennmaradásért küzd.

Egyelőre nem sok sikerrel, mivel a 11. forduló zárónapján a várakozáson fölül teljesítő Urziceni elvitte a három pontot az erdélyi városból.

A találkozót a vendégek kezdték jobban, néhány helyzet után aztán a hazaiak is elkezdtek focizni és az első játékrész második felében kiegyenlített játék folyt, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, de az Urziceni valamivel többet veszélyeztetett.

A második félidőt óvatosabban kezdték a csapatok, a helyzetek száma is megcsappant. Egy hatalmas hazai helyzetet követően aztán a 69. percben az előre merészkedő Galamaz Albut kapujába csúcstatott. Ezt követően az Urziceni visszaállt, ezzel pedig a Beszterce nem tudott mit kezdeni, így több gól nem született a találkozón.

Győzelmével az Urziceni feljött a második helyre, egy pontra megközelítve a Dinamót, míg a Beszterce hét pontjával a tabella utolsó előtti helyét foglalja el.

Beszterce - Urziceni 0-1
gól: Galamaz (69.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: